Procedure

Schrijf je in

Dan zijn er twee opties:

1: Je schrijft je in via deze link voor het project, en je geeft je voorkeur door qua appartement. Naar aanleiding van deze inschrijving zal de makelaar contact met je opnemen.

2: Je neemt rechtstreeks contact op met de makelaar, om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op

STAP 2

Je hebt een oriëntatie gesprek met de makelaar

Zij helpen je met het zoeken naar een voor jou passend appartement in Columbus Poort, tevens zullen ze je informeren over de overige zaken, rondom de aankoop van een nieuwbouw appartement. Wil je eenvoudig weten of je dit appartement kunt betalen, met deze handige berekening weet je binnen een minuut of deze voor jou betaalbaar is. Houd hierbij ook rekening met de service kosten. (de berekening betreft een indicatie, wil je concrete informatie, neem dan contact op met een hypotheekadviseur).

STAP 3

Je neemt een optie op een appartement

Hiermee reserveer je dit appartement en heb je de tijd om alle ‘bijzaken’ te onderzoeken en de tijd om na te denken of dit is wat je zoekt. Je moet hierbij denken aan een gesprek met een hypotheek adviseur, je bestaande woning (verkoop mogelijkheden/taxatie), indicatie van je energielasten, enzovoorts.

Heb je een bestaande woning, dan zal ook hierbij de makelaar je kunnen helpen, met de taxatie/verkoopbaarheid ervan. Daarnaast is een verkoopgarantie van eigen woning mogelijk te bespreken.

STAP 4

De bedenktijd van de optie is voorbij

Je hebt besloten om het appartement te kopen! De makelaar zal de concept overeenkomst opstellen, deze kan je doornemen voordat je de tekenafspraak hebt (veelal gaat dit digitaal).

STAP 5

De koop- aannemingsovereenkomst is definitief

De bedenktijd is voorbij, vanaf nu verloopt de communicatie met de kopersbegeleider van Mateboer Bouw BV. Je zult worden voorzien van een inlog voor Volgjewoning, het digitale woningportaal, waarin je alle informatie rondom het project kunt vinden.

STAP 6

Kopersgesprek

Zodra het mogelijk is, word je uitgenodigd door de kopersbegeleider voor een kopersgesprek. Tijdens dit gesprek zal ze uitleg geven over het bouwtraject, de keuzemogelijkheden en de projectleveranciers.

Geïnteresseerd in dit project?

Download hier de brochure

Voor vragen over dit project kan je terecht bij Madeleine van Rijn of Francien Pardijs van Makelaar Van Der Linden Almere.

036 533 0077
nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl

Neem contact op