Procedure

Schrijf je in

Hoe word jij één van de bewoners van Columbus Poort? Dat start online. Via de QR-code of www.wonenincolumbuspoort.nl maak je je persoonlijke account aan. Schrijf je in! Het begint met je inschrijving. Via de QR-code maak je online eenvoudig jouw persoonlijke account aan. Dit account heb je nodig om je voorkeur en je definitieve keuze door te geven. Tevens word je op de hoogte gehouden van de voortgang en nieuws omtrent het project, door middel van nieuwsbrieven.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in dit project? Neem contact op met de makelaar.

Neem contact op

Voorverkoop

We zullen eerst een voorverkoop houden. Wanneer deze van start gaat, brengen we je hiervan op de hoogte door middel van een nieuwsbrief. Als je bent ingelogd in je persoonlijke account, vink je eenvoudig aan welke appartementen jou het meest aanspreken, qua ligging, afmeting, indeling en prijs. Je hebt hiermee nog geen optie of officiële inschrijving op een appartement.

Wel zal je dit een voordeel geven bij de uiteindelijke toewijzing van de appartementen. Tijdens de voorverkoop zullen de brochure, de sfeerplattegronden en de prijsranges beschikbaar zijn.

Start verkoop

Wanneer de verkoop van de appartementen van start gaat, zullen we je uiteraard hiervan weer op de hoogte brengen via een nieuwsbericht. Bij het in verkoop gaan zijn alle technische gegevens en tekeningen van de appartementen bekend en daarnaast natuurlijk de definitieve verkoopprijzen. Via je persoonlijke account kan je je inschrijven op één of meerdere appartementen.

Financiële check
Ben je straks één van de gelukkigen dan vraagt de makelaar je om een financiële check aan te leveren voorafgaand aan het gesprek. Om een teleurstelling na toewijzing te voorkomen raden wij aan om deze check al te doen bij inschrijving. Ook levert dit een voorkeurspositie op bij de uiteindelijke toewijzing. Je kunt hiervoor het formulier: Haalbaarheidscheck downloaden en in laten vullen door je hypotheekadviseur. De financiële check kan je ook dan al uploaden. Indien gewenst stellen wij je voor aan een partij die je daarbij kan helpen.

Download het haalbaarheids document (pdf)

Toewijzing

Circa 1,5 week na de start verkoop zal de toewijzing gaan plaatsvinden (exacte data worden gecommuniceerd). Binnen 2 dagen na de toewijzing word je op de hoogte gebracht of je een appartement toegewezen hebt gekregen. De makelaar zal direct een afspraak met je inplannen, afhankelijk van je voorkeur vindt dit gesprek op kantoor of online plaats. Behoor je niet tot één van de gelukkigen, dan plaatsen we je automatisch op de reservelijst.

Tekenen overeenkomst

Wanneer je een gesprek met de makelaar hebt gehad, zullen zij je een optietermijn doorgeven. In deze periode heb je de tijd om alle gegevens door te nemen, vragen te stellen en je financiën op een rijtje te zetten. Na deze termijn zal de makelaar je vragen of je over wilt gaan tot aankoop van het appartement en de concept overeenkomst opstellen. Na het tekenen van de overeenkomst zal de kopersbegeleider van Mateboer Bouw BV contact met je opnemen.

Geïnteresseerd in dit project?

Download hier de brochure

Voor vragen over dit project kan je terecht bij Madeleine van Rijn of Francien Pardijs van Makelaar Van Der Linden Almere.

036 533 0077
nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl

Neem contact op