Hoe verder?

Interesse in een appartement?

Schrijf je eerst in en kies welk(e) appartement(en) je voorkeur heeft via appartementen (of situatie).

Zodra jouw voorkeur(en) zijn doorgegeven plant de makelaar een gesprek met je in om de woningtoewijzing te bespreken. Hierna volgt een optietermijn waarin je gegevens kunt doornemen, vragen kunt stellen en financiën op een rijtje zet.

Na de optietermijn kun je overgaan tot aankoop van het appartement en zal de makelaar een concept overeenkomst opstellen.

Eenvoudig checken of jij je droomhuis kunt betalen? Met deze handige berekening weet je binnen een minuut of de woning die je op het oog hebt ook betaalbaar is.

Geef je voorkeuren door

Hoe zit het met de energiekosten?

De appartementen voldoen uiteraard aan de laatste normen en eisen zoals gesteld volgens het Bouwbesluit en de hieraan verbonden BENG-berekening qua isolatie.

Het energielabel wordt definitief afgegeven na oplevering van het appartement. Het voorlopig afgegeven label is Energielabel A (dit is nog zonder eventuele zonnepanelen, welke via het meer- minderwerk gekozen kunnen worden).

Stroom Hiervoor kan je zelf met een gewenste partij een contract sluiten. Kijk naar je huidige verbruik en bedenk wat er anders wordt. Inductie in plaats van gas, welke apparaten neem je mee, heb je zonnepanelen, etc.

Koud water Kijk naar huidige verbruik en bedenk, wat wordt er anders zoals het ontbreken van een tuin die besproeid moet worden, kinderen die niet meeverhuizen, waterbesparende douchekop, etc.

Warm water Vattenfall verzorgd het warme water, voor meer informatie en tarieven zie: deze pagina op de Vattenfall website.

Verwarming Vattenfall levert de stadswarmte in Almere. Op deze pagina kan je veel informatie vinden over stadsverbruik, de tarieven ervan en een verbruiksindicatie.

Verkoopgarantie eigen woning

Wil je naast advies ook zekerheid, dan is een verkoopgarantie van je huidige woning wellicht een optie voor jou. Als deze garantie is afgegeven kan je ervan uitgaan dat je woning verkocht is bij de oplevering van je nieuwe appartement. Omdat iedere woning en iedere situatie anders is zal de makelaar je hierover op maat informeren en adviseren. De makelaar denkt met je mee. Heb je woning verkocht en is je appartement nog niet opgeleverd, wij kunnen je helpen zoeken naar een geschikte huurwoning in Almere.

Na tekenen overeenkomst

Communicatie verloopt vanaf nu met de kopersbegeleider van Mateboer Bouw BV. Deze begeleidt je bij de keuzes om van het basis appartement joúw appartement te maken door middel van o.a. de keuzelijst(en).

Je wordt op de hoogte gehouden over de voortgang van de bouw, ontvangt prognoses met betrekking tot de oplevering en wordt uitgenodigd voor kijkmomenten op de bouw en het 'start bouw moment'.

Drie maanden na de oplevering, gaat de garantieperiode in van jouw appartement. Uw appartement wordt gebouwd met Woningborg-garantie, dit houdt mede in dat we bij bovenstaande de voorwaarden van Woningborg in acht zullen nemen.

Blijf niet met vragen zitten

Download hier de brochure

Wil je meer informatie over dit project of ben je nieuwsgierig, komt dan naar de ‘Informatie- en Inspiratieavond’ op 17 januari tussen 17.30 en 19.30 uur bij Makelaar Van Der Linden: Randstad 23-01 in Almere.

Madeleine van Rijn en Francien Pardijs van Makelaar Van Der Linden Almere staan klaar om u verder te helpen.

036 533 0077
nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl

Geef je voorkeuren door