Vooraankondiging

De verkoop van 36 nieuw te bouwen koopappartementen in Almere

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Columbus Poort en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Columbus Poort Almere

Werelds Wonen

Columbus ontdekte de nieuwe wereld Amerika. In Nederland maakten we een nieuwe wereld, de Flevopolder. Deze nieuwe wereld is inmiddels volwassen en hier wonen is gewild. Helemaal in het kleurrijke Almere Poort. Hier vind je de perfecte balans tussen wonen in een stedelijke omgeving met rust, vrijheid en avontuur om de hoek. Of misschien is het juist andersom. Je woont in een natuurlijke omgeving en de stad is altijd dichtbij. In welke volgorde ook, inspirerend en stimulerend is het zeker!


Vertel ons jouw woonwensen
Wij zijn op dit moment een enquête gestart om jouw woonwensen in kaart te brengen. Schrijf je in als geïnteresseerde > log in en vul de vragenlijst 'Mijn woonwensen' in.

Midden in het Cascadepark

Columbus Poort bevindt zich aan de rand van het Cascadepark. Wonen in een stedelijke omgeving ervaren als buitenleven? Dat doe je in Columbus Poort. Op de bodem van de Zuiderzee vormen Pinta en Niña de poort tussen Flevoland en Utrecht. Tussen de polder en de randstad.

Twee gebouwen aan het water

Columbus Poort, bestaat uit 2 gebouwen; Pinta en Niña. Pinta en Niña zijn de zeilschepen waarmee Columbus Amerika ontdekte. De nieuwe wereld. Columbus Poort is de plek waar ontdekken centraal staat. Een nieuwe wereld. Jouw nieuwe wereld?

36 luxe appartementen

36 2- en 3 kamerappartementen, met ruime balkons, verdeeld over 2 gebouwen met stijl. Aan de rand van het Cascadepark in Almere komt Columbus Poort. Twee gebouwen, als luxe schepen verankert in een zee van groen. Een comfortabele thuishaven waarbij we in de ontwikkeling het accent leggen op klasse en duurzaamheid.

Planning

Op dit moment zitten we in de vooraankondigingsfase. Tijdens de voorverkoop presenteren we de ontwerptekeningen van de gebouwen. In de zomer van dit jaar start de verkoop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij nemen je in elke fase mee in de ontwikkelingen.

Inschrijven

Situatietekening

Bekijk de prachtige ligging van Columbus Poort.

Meer informatie?
Makelaardij Van der Linden Almere

Randstad 23-01
1314 BN Almere
Tel. 036 533 0077

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Schrijf je in en je ontvangt regelmatig een e-mail met de ontwikkelingen van dit project.

Interesse? Schrijf je in